Головна Новини Оборона 2022 Генштаб ЗСУ показав результат роботи українських артилеристів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Генштаб ЗСУ показав результат роботи українських артилеристів (ВІДЕО)

Артилеристи ЗСУ знищили склад із боєприпасами окупантів

18 квітня 2022, 20:35
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Українські артилеристи вкотре продемонстрували свою майстерність та знищили склад боєприпасів супротивника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генерального штабу Збройних Сил України у соціальній мережі Facebook.

Генштаб ЗСУ показав результат роботи українських артилеристів (ВІДЕО)

ЗСУ

У Генштабі ЗСУ продемонстрували результати роботи наших військових. Завдяки їхній ювелірній роботі ворог втратив склад боєприпасів.

"Ювелірна робота артилеристів 10 Гірсько-Штурмової Бригади. Ці боєприпаси ніколи більше не вбиватимуть українців і не знищуватимуть наші міста та села. Знищений раніше склад боєприпасів ворога", — пишуть у Генштабі ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що РФ зосередила у Чорному морі багато крилатих ракет : що відомо. Минулої доби російська авіація збільшила кількість вильотів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що відомо, чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великдень та травневі свята. В Україні не буде додаткових вихідних на Великдень та травневі свята. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що війна в Україні: чому бути російською стає неповноцінною – як реагують самі росіяни. Через війну проти України у світі зростає ненависть до росіян. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що " нам потрібно готуватися до затяжної війни ": експерти про ситуацію в блокадному Маріуполі та переговори з РФ. Експерти вважають, що війна в Україні буде глобальною та довгостроковою. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини