Головна Новини Оборона 2022 Фіаско Росії близько: Резніков розповів про стан окупаційних військ
commentss НОВИНИ Всі новини

Фіаско Росії близько: Резніков розповів про стан окупаційних військ

Міністр оборони України повідомив про становище російської армії

6 березня 2022, 13:38 comments2189
Поділіться публікацією:

Міністр оборони України Олексій Резніков висловив впевненість щодо того, що фіаско Росії у війні проти України вже близько, однак РФ не хоче поки приймати цей факт. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву Олексія Резнікова на його сторінці у Фейсбук.

Фіаско Росії близько: Резніков розповів про стан окупаційних військ

Міністр оборони України Олексій Резніков - фото з відкритих джерел

"Кремль поки не хоче прийняти і визнати свого фіаско. Але цей час вже близько. Невдоволення і деморалізація серед окупаційних військ посилюється. До них приходить прозріння, як і до деяких російських олігархів. Все більше випадків небажання воювати", — заявив Резніков.

За словами міністра оборони України, Росія продовжує зазнавати суттєвих втрат.

"Ворог продовжує нести суттєві втрати. Знищено понад 90 літаків та гелікоптерів. Їх збивають ППО, морська піхота, наші кіборги по всій країні. Кількох ворожих пілотів взяли в полон – це важливі свідки на майбутньому військовому трибуналі. Поки хтось боїться закривати небо на Україною – наша армія робить свою справу та знищує ворога", — зазначив Резніков. 

Також міністр оборони повідомив, що найбільш боєздатні частини ворога були зупинені в Харкові та Києві. У Миколаєві окупантів також відкинули. А Одеса, за словами Резнікова, наш стратегічний резерв.

"Поповнення сил противника буде все більше ускладнюватись, якість поповнення буде ще гіршою", — наголосив Резніков у своїй заяві. 

Як повідомляли раніше "Коментарі", російські війська намагаються здійснити наступ на Запоріжжя. Противник веде наступ на Запоріжжя силами до 3-х БТГр і за допомогою авіації після перегрупування та введення частини оперативних резервів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини