Головна Новини Оборона 2022 "Екіпаж згорів разом із технікою": десантники ЗСУ знищили бронетехніку окупантів на Миколаївщині (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Екіпаж згорів разом із технікою": десантники ЗСУ знищили бронетехніку окупантів на Миколаївщині (ФОТО)

Захисники України дають гідну відсіч ворогові

25 травня 2022, 17:16
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Десантники ЗСУ продовжують знищувати загарбників. Про це повідомляється на офіційній сторінці Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

"Екіпаж згорів разом із технікою": десантники ЗСУ знищили бронетехніку окупантів на Миколаївщині (ФОТО)

ЗСУ

Як стало відомо, воїнами десантниками у Миколаївській області було знищено кілька одиниць бронетехніки окупантів.

"Воїни 79 окремої десантно-штурмової бригади Миколаїв ДШВ ЗС України знищили кілька одиниць бойових броньованих машин окупантів, екіпаж згорів разом із технікою", — Командування ДШВ ЗСУ.

На підтвердження своїх слів наші захисники опублікували фотографії з місця подій, на яких відображено результат їхньої роботи.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що залишилися тільки шматки заліза : ЗСУ показали "підсмажені" трофеї з Харківщини (ВІДЕО). Трофеї на рахунку 228-го харківського батальйону Сил територіальної оборони ЗСУ.

Читайте також про те, що Лукашенку заявили, що їм здалися "українські ДРГ", які вже заходять на територію Білорусі. Жодних доказів виявлення, затримання чи ліквідації білоруськими військовими так званих "українських ДРГ" Мінськ не надав.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що   Путіна могло вже й не бути : у ГУР розповіли про спробу замаху. Після початку війни проти України Путіна намагалися ліквідувати.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що деокупація всього Донбасу і Криму : чому Київ змінює свою риторику з РФ — до чого це може привести. Риторикою про звільнення всіх територій, включаючи Крим та Донбас, Київ надсилає ультимативний сигнал не лише Москві, а й Заходу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини