Головна Новини Оборона 2022 "Екіпаж загинув миттєво": українські воїни знищили танк окупантів за допомогою NLAW (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Екіпаж загинув миттєво": українські воїни знищили танк окупантів за допомогою NLAW (ВІДЕО)

Ракета кумулятивної дії пробила броню Т-72 зверху та знищила ціль

26 квітня 2022, 18:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні сили України продовжують героїчно боротися з окупантами та знищувати їхню техніку та живу силу. Про це повідомляється в Telegram-каналі Сухопутних військ ЗСУ.

"Екіпаж загинув миттєво": українські воїни знищили танк окупантів за допомогою NLAW (ВІДЕО)

ЗСУ

Наші захисники за допомогою британського протитанкового ракетного комплексу NLAW знищили російський танк.

"Детонація та вибух боєкомплекту в російському танку, знищеному воїнами 128 окремої гірничо-штурмової Закарпатської бригади — Закарпатський легіон. Ракета кумулятивної дії пробила броню Т-72 зверху і знищила мету. Екіпаж загинув миттєво.", — про.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував, що компенсація за пошкоджене майно під час війни: як оформити заявку в "Дії". У додатку "Дія" можна подати заявку на відшкодування зруйнованого майна. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що у Британії відповіли на загрози Лаврова про ризики ядерної війни. У Лондоні не вірять у те, що Росія наважиться розв'язати Третю світову війну. Джеймс Хіпі висловив думку, що зараз не загрожує реальна ескалація, про що застерігає Сергій Лавров. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що відновлення Охтирки: рятувальники проводять аварійно-відновлювальні роботи. В Охтирці рятувальники почали відновлювати теплоелектроцентраль. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у країни десантники знищили російський вертоліт Ка-52. Збройні сили України збили літальний апарат супротивника у небі над Харківською областю. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини