Головна Новини Оборона 2022 Діють, наче привиди: українські десантники показали, як професійно знищують техніку окупантів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Діють, наче привиди: українські десантники показали, як професійно знищують техніку окупантів (ВІДЕО)

Десантники показали, як знищили танк та дві БМП російських окупантів

28 березня 2022, 15:24
Поділіться публікацією:

Українські військові  95-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних сил України знищили танк і дві БМП російських загарбників. Як повідомляють "Коментарі", заяву і відео до неї опублікувало Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України на своїй сторінці у Фейсбуці.

Діють, наче привиди: українські десантники показали, як професійно знищують техніку окупантів (ВІДЕО)

Знищена техніка окупантів - фото з відкритих джерел

"Мобільні протитанкові розрахунки 95 окремої десантно-штурмової бригади Збройнi Сили України діють наче привиди, скритно, професійно та результативно. Вони завжди там, де їх не очікує противник. Зокрема сьогодні, в одному з районів виконання завдань, протитанкістами Житомирської “95-ки” були знищено танк та дві бойові машини піхоти Збройних Сил РФ", — йдеться в повідомленні Командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Генштабі розповіли, за якими напрямками ворог намагається йти у контрнаступ. Російські ворожі окупаційні війська продовжують робити ставку на те, щоб досягти успіху на східному, південно-східному та північно-східному напрямках. Саме на штурм міст і сіл у цих напрямках ворог кидає всі свої сили та ресурси.

Також "Коментарі" писали, що Зеленський назвав ключову умову України на переговорах із РФ. Президент України Володимир Зеленський висловився щодо повернення тимчасово окупованих територій Донбасу та Криму до складу нашої країни.

Читайте на порталі "Коментарі": ворог стягує сили для відновлення наступу на Україну. Російські окупанти зосереджують головні зусилля на утриманні вже зайнятих рубежів та на підготовці до нових наступальних дій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини