Головна Новини Оборона 2022 Десантники збили найновіший російський ударний вертоліт із ПТРК "Стугна" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Десантники збили найновіший російський ударний вертоліт із ПТРК "Стугна" (ВІДЕО)

Українські десантники влучили в найновіший російський гелікоптер

5 квітня 2022, 16:02
Поділіться публікацією:

Українські десантники з  95-ї бригади збили найновіший російський вертоліт Ка-52 завдяки протитанковому ракетному комплексу (ПТРК) "Стугна". Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробило Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Десантники збили найновіший російський ударний вертоліт із ПТРК "Стугна" (ВІДЕО)

ЗСУ - фото з відкритих джерел

"Сьогодні 5 квітня на Харківщині, протитанковий підрозділ 95 окрема десантно-штурмова бригада Збройнi Сили України знищив розвідувально-ударний вертоліт ЗС РФ Ка-52 “Алігатор”. Воїни Десантно-штурмових військ в черговий раз підтвердили свій високий професіоналізм під час знищення сил та засобів противника", — йдеться в повідомленні Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Також Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України зазначило, що це вже вдруге, коли житомирські десантники знщують ворожі повітряні цілі за допомогою протитанкових засобів.

Як повідомляли раніше "Коментарі", ЗСУ знищили чотири крилаті ракети російських окупантів, що були запущені по різних областях України. Уночі, 5 квітня, дві Су-35 російських окупантів завдали удару по території України крилатими ракетами. Ракети летіли з території Білорусі.

Також "Коментарі" писали, що в Європарламенті звинуватили РФ в геноциді українців і закликали позбавити права вето в ООН. Воєнні злочини росіян у Бучі є геноцидом українського народу, оскільки людей убивали за етнічною ознакою належності до українців. Росія як організатор геноциду має бути позбавлена права вето в ООН.

Читайте на порталі "Коментарі": конгресмени просять від Байдена дати Україні ракети та літаки. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини