Головна Новини Оборона 2022 Данілов описав два варіанти закінчення війни -"це буде складний бій"
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов описав два варіанти закінчення війни -"це буде складний бій"

Данілов повідомив, що Путін може підписати капітуляцію

29 квітня 2022, 16:55
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки і оборони озвучив два варіанти того, як може закінчитися війна проти України — воєнний та політичний. Якщо зважати на військовий бік війни, то закінчення залежить від ЗСУ. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву Данілов зробив під час інтерв'ю для "Радіо Свободи".

Данілов описав два варіанти закінчення війни -"це буде складний бій"

Данілов - фото з відкритих джерел

"Я не прихильник того, щоб називати якусь дату закінчення війни. Щобільше, я кажу, що це буде складний бій, це складна війна і розраховувати, що все закінчиться завтра-післязавтра ми не можемо", — заявив Данілов.

Як повідомив секретар РНБО, закінчення війни політичним шляхом залежить лише від рішення Путіна.

"Він може війну закінчити в будь-який момент, підписавши капітуляцію, склавши зброю, забравши своїх військових, щоб наше військо не відправляло їх у поліетиленових чорних пакетах їхнім рідним та близьким", — зазначив Данілов під час інтерв'ю.

Як повідомляли раніше "Коментарі", захисники Запорізької області знищили вісім танків та захопили БМП окупантів. Захисники Запорізького краю продовжують героїчно тримати оборону та боротися з окупантами.

Також "Коментарі" писали, що у Пентагоні фіксують вихід частини російських військ із Маріуполя – куди вони рухаються. Досить тривалий час у частково окупований Маріуполь постійно заходили російські війська, вони посилювали там свою присутність. Тепер росіяни вирішили поміняти тактику. Зафіксовано, що Росія виводить деякі частини із Маріуполя.

Читайте на порталі "Коментарі": в ОП розповіли, як у Москві відреагували на пропозицію щодо Медведчука. Михайло Подоляк вважає, що Кремлю не цікавим є обмін Віктора Медведчука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини