Головна Новини Оборона 2022 Данілов оцінив, чи вдасться РФ захопити Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов оцінив, чи вдасться РФ захопити Україну

У ворога немає сил, щоб захопити всю Україну

29 квітня 2022, 16:18
Поділіться публікацією:

Секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов заявив, що Росія не зможе узаконити свою присутність на тимчасово окупованих територіях України. Данілов переконаний, що Росія просто не має такої спроможності. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інтерв'ю Данілова для "Радіо Свобода".

Данілов оцінив, чи вдасться РФ захопити Україну

Данілов - фото з відкритих джерел

Журналіст запитав Данілова стосовно спроб ворога ввести в обіг рублі на території Херсонської області. Секретар РНБО повідомив, що такий метод — це "класична формула рашистів".

"Коли вони захоплюють ту чи іншу територію, вони хочуть поміняти банківську систему. Наскільки це приживеться на Херсонщині я сказати точно вам можу — не приживеться", — зазначив секретар РНБО.

Данілов також сказав, що окупанти можуть спробувати "зробити таку валюту — псевдовалюту", що ввійде в обіг на цій тимчасово окупованій території.

"Але з огляду на той супротив, який чинять херсонці і всі громадяни нашої країни, я більш ніж впевнений, що це на короткий проміжок часу... Взагалі спроможності захопити нашу країну у Російської Федерації немає", — наголосив Данілов.

Як повідомляли раніше "Коментарі", захисники Запорізької області знищили вісім танків та захопили БМП окупантів. Захисники Запорізького краю продовжують героїчно тримати оборону та боротися з окупантами.

Також "Коментарі" писали, що у Пентагоні фіксують вихід частини російських військ із Маріуполя – куди вони рухаються. Досить тривалий час у частково окупований Маріуполь постійно заходили російські війська, вони посилювали там свою присутність. Тепер росіяни вирішили поміняти тактику. Зафіксовано, що Росія виводить деякі частини із Маріуполя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини