Головна Новини Оборона 2022 Чергове фіаско: російський гелікоптер розгромив власні позиції на Харківщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Чергове фіаско: російський гелікоптер розгромив власні позиції на Харківщині

Російські окупанти на Харківщині зазнали чергового фіаско

24 березня 2022, 20:37 comments3279
Поділіться публікацією:

Російський гелікоптер обстріляв позиції російських окупантів поблизу Малої Рогані, що в Харківській області. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Телеграмі.

Чергове фіаско: російський гелікоптер розгромив власні позиції на Харківщині

Військовий вертоліт - фото з відкритих джерел

"Зранку російського гелікоптера "якісно відпрацював" свої позиції, знищив величезну кількість особового складу та військової техніки окупаційних військ у Малій Рогані. Саме ці окупанти постійно обстрілювали місто Харків з артилерійського озброєння та РСЗВ", — заявив Синєгубов.

Також Синєгубов висловив сподівання стосовно того, що це не останній випадок "самознищення" російських окупантів.

Як повідомляли раніше "Коментарі", парламент спростив роботу місцевого самоврядування під час війни. Український парламент ухвалив законопроєкт №7153, мета якого — спростити  функціонування місцевого самоврядування та уряду на період воєнного стану. Тепер цей документ суттєво оновлено. Ухвалення законопроекту  дасть можливість  представникам місцевої влади  швидше та ефективніше ухвалювати рішення в умовах війни.

Також "Коментарі" писали, що через війну українці отримали право на дострокову пенсію: кого це стосуватиметься. Ці особи мають право на підвищені норми пенсійного забезпечення, передбачені для військовослужбовців з числа учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни.

Читайте на порталі "Коментарі": яка ситуація на кордоні України з Білоруссю в межах Житомирщини: голова ОВА повідомив подробиці. Уночі російські окупанти знову обстріляли північні території області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/synegubov/2728
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини