Головна Новини Оборона 2022 Яка ситуація на кордоні України з Білоруссю в межах Житомирщини: голова ОВА повідомив подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Яка ситуація на кордоні України з Білоруссю в межах Житомирщини: голова ОВА повідомив подробиці

На кордоні України з Білоруссю в межах Житомирщини поки все спокійно

24 березня 2022, 14:24 comments1080
Поділіться публікацією:

Станом на ранок 24 березня на кордоні України та Білорусі в межах Житомирщини поки спокійно. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив голова Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко під час щоденного брифінгу.

Яка ситуація на кордоні України з Білоруссю в межах Житомирщини: голова ОВА повідомив подробиці

Кордон між Україною та Білоруссю - фото з відкритих джерел

За словами Бунечка, уночі російські окупанти знову обстріляли північні території області.

"Постраждалих серед військових та цивільних немає. Росія і далі веде з нами війну. Але ми переможемо. Зараз продовжуємо укріплювати територію області", – заявив Бунечко.

Раніше, 23 березня, секретар РНБО Олексій Данілов в ефірі Ради прокоментував ситуацію з можливим наступом білоруських військ на Україну.

"Для нас це виклик, ми до цього готові. Та частина військ, яка на сьогодні знаходиться на кордоні з Білоруссю, нам би вкрай була б необхідна в іншому місті, але з урахуванням того, що відбувається в Білорусі, — Путін примушує Лукашенка розпочати проти нас військову операцію, — але в нього поки це не видається", — зазначив Олексій Данілов.

Як повідомляли раніше "Коментарі", представник РФ в ООН визнав готовність Путіна натиснути на ядерну кнопку. Російські дипломати вже навіть не намагаються використати дипломатичну мову, щоб приховати можливість використання Москвою ядерної зброї. Дипломати країни-агресора відкрито припускають можливість використання ядерної зброї.

Також "Коментарі" писали, що Данілов заявив, що ЗСУ готові до атаки військових Білорусі та попередив тих про поліетиленові пакети. Росія намагається будь-яким способом залучити збройні сили Білорусі до участі у війні проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини