Головна Новини Оборона 2022 Бомбіл місто: у небі над Черніговом знищено літак окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

Бомбіл місто: у небі над Черніговом знищено літак окупантів

Черговий Су-34 окупантів більше не бомбардуватиме наші мирні міста

16 березня 2022, 14:13
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські захисники розповіли про знищення ще одного літального апарату супротивника. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Північ" у соціальній мережі Facebook.

Бомбіл місто: у небі над Черніговом знищено літак окупантів

Іллюстрація

Як стало відомо, сьогодні вранці, 16 березня, було знищено Су-34 окупантів.

Вранці окупаційні війська росіян знову спробували прорвати оборону Чернігова за підтримки авіації та артилерії, але спроби знову були безуспішними та Збройні Сили України відбили всі атаки. Було збито ще один ворожий літак! Су-34 бомбило місто, але фахівці ППО одного з підрозділів ОК "Північ" влучно згорнули його "роботу". Пілоти десантувалися, продовжуються пошуки", — повідомляють в Оперативному командуванні "Північ".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував, що Михайло Подоляк повідомив ситуацію на фронті: що відбувається прямо зараз. Подоляк повідомив про контрнаступ Збройних сил України. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що українцям дозволили в'їзд до країн ЄС на авто без "зелених карт": що відомо. Громадяни можуть виїхати за кордон без страхових полісів. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про третю світову війну: чи можна вважати , що вона вже йде. Експерти пояснюють, яка зараз ситуація у геополітиці та на зовнішніх ринках.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що РФ сподівається на допомогу Китаю у війні проти України: чи КНР стане допомагати країні-агресору. Експерти розповіли, на яку приховану допомогу Пекіна може розраховувати Путін.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини