Головна Новини Оборона 2022 Били шістьма ракетами: з'явилися подробиці ракетного удару по Одесі.
commentss НОВИНИ Всі новини

Били шістьма ракетами: з'явилися подробиці ракетного удару по Одесі.

Розбір завалів продовжується

7 травня 2022, 20:58
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Оперативному командуванні "Південь" розповіли подробиці російського удару по місту Одеса. Про це повідомляється на офіційній сторінці ОК "Південь" у соціальній мережі Facebook.

Били шістьма ракетами: з'явилися подробиці ракетного удару по Одесі.

Фото: Думская

Як стало відомо, окупантами було завдано ракетного удару шістьом ракетам із застосуванням стратегічної авіації. 4 ракети потрапили до приватного підприємства з виробництва меблів. У житловому районі ударною хвилею та уламками пошкоджено багатоповерхові будинки поряд.

Ще дві ракети завдали удару по пошкодженій раніше злітно-посадковій смузі та приводу управління польотами Одеського аеропорту.

"На місцях влучення працюють рятувальники, вибухотехніки та слідчо-оперативні групи. Пожежу на площі близько 900 кв.м ліквідовано. Продовжується розбір завалів. Залучено понад 60 рятувальників. Постраждалих поки що немає. Інформація уточнюється", — ОК "Південь".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Арестович розповів, коли у Росії почнеться криза сприйняття втрат. За даними Генштабу ЗСУ, станом на 7 травня втрати окупантів склали приблизно 25 100 (200) осіб.

Читайте також про те, що ПриватБанк розпізнаватиме клієнтів за голосом. Розпізнавання голосу клієнта спрощує обслуговування телефоном без традиційних додаткових питань безпеки.

Сайт "Коментарі" писав про те, що ЗСУ пішли у контрнаступ за двома напрямками, – Залужний. Найзапекліші бої в цей час на Луганському напрямку — у районі Попасної, Кремінної та Торського.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що затримання Шарія: що це означає — як події можуть розвиватися далі. Експерти розповіли, наскільки може затягнутися екстрадиція та чи зможе українська правова система "повернути" Шарія на Батьківщину.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини