Головна Новини Оборона 2022 "Бендеролі від "Байрактарів"": ЗСУ показали, як знищували окупантів на Зміїному (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Бендеролі від "Байрактарів"": ЗСУ показали, як знищували окупантів на Зміїному (ВІДЕО)

Українські воїни дають гідну відсіч ворогові

3 травня 2022, 20:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни за допомогою безпілотного літального апарату "Байрактар" завдали ударів на острові Зміїний, на якому окупанти розмістили свої війська. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Південь" у соціальній мережі Facebook.

"Бендеролі від "Байрактарів"": ЗСУ показали, як знищували окупантів на Зміїному (ВІДЕО)

Беспілотник «Байрактар». Фото: з відкритих джерел

Захисники України показали чергове відео удару на острові Зміїний. На опублікованих кадрах можна побачити знищення складу боєкомплекту, а також удар по командному пункті супротивника.

"Чергове "відвідування" ворожих позицій на Зміїному. Бандеролі від Байрактарів: адресна доставка на склад БК та в КП", — повідомляє Оперативне командування "Південь".

Раніше наші воїни також публікували відео ударів по супротивнику на Зміїному та біля нього.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Угорщині відреагували на заяву Данилова: що відповіли у Будапешті. Угорщина назвала заяву Данилова — "фейковими новинами". Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що російські окупанти викрали в українських аграріїв 400 тисяч тонн зерна. Раніше на тимчасово окупованих територіях було близько 1,3 мільйонів тонн зерна. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що окупанти залишають мешканців Маріуполя працювати за їжу: подробиці. Окупанти змушують розбирати завали та ховати вбитих маріупольців.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що рада хоче збільшити штрафи за нецензурну лайку : що відомо про новий законопроект. У нашій країні також можуть встановити відповідальність за образу поліцейського чи військовослужбовця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини