Головна Новини Оборона 2022 Арестович про війну Росії проти України: з'явився новий фактор
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович про війну Росії проти України: з'явився новий фактор

Росіяни посилюють інформаційно-психологічні операції проти українців

7 березня 2022, 16:16
Поділіться публікацією:

Росія поступово збільшує інтенсивність інформаційно-психологічних операцій (ІПСО) проти українського народу, української армії та влади. Таку заяву зробив радник керівника Офісу президента Олексій Арестович під час брифінгу. Про це повідомляє Укрінформ.

Арестович про війну Росії проти України: з'явився новий фактор

Олексій Арестович - фото з відкритих джерел

"З'явився новий фактор, який полягає в тому, що противник різко збільшив інтенсивність інформаційно-психологічних операцій проти нас з вами, проти населення України, Збройних сил, керівництва країни та керівництва ЗСУ. Це означає дві речі. Перше — їм погано вдаються вправи на землі і в повітрі, тому вони збільшують атаки в інформаційному просторі. По-друге, ми не повинні на це реагувати, тому що головна мета противника полягає в тому, щоб ми втратили психологічну здатність до опору", — зазначив Арестович.

Як повідомляли раніше "Коментарі", російським військам не вдалося досягнути успіху на жодній ділянці фронту: звіт від Арестовича. За деякими даними, Україна навіть змогла дещо покращити свої позиції. Радник голови Офісу президента підкреслив, що українська армія завдає ударів у відповідь на окремих ділянках і контратакує.

Також "Коментарі" писали, що Росія запропонувала евакуйовувати українців до себе: Україна відреагувала на пропозицію. Росія запропонувала створити гуманітарні коридори з Києва до Білорусі, а потім і до Росії, а з Харкова та Сум одразу до Росії. Вночі надішов лист від Росії, у якому була пропозиція, "враховуючи особисте прохання президента Французької Республіки Еммануеля Макрона", оголосити режим тиші 7 березня й створити гуманітарні коридори.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ы

8 березня 2022, 08:01

ЗЕ ж2 і інші обдристовичі, беріть автомати в руки і гей звільняти Крим і донбас.


Новини