Головна Новини Оборона 2022 Російським військам не вдалося досягнути успіху на жодній ділянці фронту: звіт від Арестовича
commentss НОВИНИ Всі новини

Російським військам не вдалося досягнути успіху на жодній ділянці фронту: звіт від Арестовича

Арестович зробив відеозвернення зі звітом за 6 березня

7 березня 2022, 15:54 comments1686
Поділіться публікацією:

Вчора 6 березня російським військам не вдалося просунутися на жодній ділянці фронту. За деякими даними, Україна навіть змогла дещо покращити свої позиції. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

Російським військам не вдалося досягнути успіху на жодній ділянці фронту: звіт від Арестовича

Олексій Арестович - фото з відкритих джерел

Згідно з попередньою інформацією, Збройні сили України змогли звільнити від російським окупантів харківське місто Чугуїв. Це важливо з огляду на те, що поблизу розташований військовий аеродром.

Як повідомив Арестович, у ніч на 7 березня окупанти завдали авіаційних ударів по Києву, Житомиру, Харкову, Чернігову, Маріуполю та по території Сумської області.

Радник голови Офісу президента підкреслив, що українська армія завдає ударів у відповідь на окремих ділянках і контратакує.

Як повідомляли раніше "Коментарі", конгрес українців Канади закликає Захід до введення торгового ембарго до РФ. Українці в Канаді вимагають від країн Заходу припинити торгівлю з Росією. 

Також "Коментарі" писали, що СБУ прозвітувала про затримання колаборантів та пособників ворога. У Донецькій області СБУ затримала 13 бойовиків псевдореспубліки "ДНР", які проводили обстріли мирних мешканців, житлових масивів та об’єкти критичної інфраструктури в Маріуполі, Краматорську, Волновасі, Сартані та Талаківці. Затримані відбивалися та обстрілювали українські війська у районі населеного пункту Майорськ. Там їх й взято в полон під час бою. У Києві СБУ затримало агента російської розвідки. Чоловік працював директором на підприємстві оборонної сфери в Дніпрі, яке постачало програмне забезпечення безпілотників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/OP_UA/5812
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини