Головна Новини Оборона 2022 Арестович оцінив можливість ядерного удару по Україні - "шантажу буде багато"
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович оцінив можливість ядерного удару по Україні - "шантажу буде багато"

Вірогідність того, що рф застосує проти України ядерну зброю, не велика

20 квітня 2022, 16:24
Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович впевнений, що ймовірність того, що росія використає проти України ядерну зброю, не значна. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву Арестович зробив в ефірі телемарафону.

Арестович оцінив можливість ядерного удару по Україні - "шантажу буде багато"

Арестович - фото з відкритих джерел

Як пояснив Арестович, після ядерної атаки армія має зайти в ядерну зону. Однак радіаційне опромінення на місці вибуху призведе до летальних наслідків серед військових.

Окрім цього, ядерна зброя має таку потужність, що радіаційне зараження пошириться на тільки на територію України, але й Білорусі й частини Росії.

Як зазначає Арестович, росія запуском ядерної ракети може викликати паніку у всьому світі. Держави, у яких є ядерна зброя, наприклад, США, Китай, Британія, Франція, Індія та Пакистан, не знатимуть, на кого направлена ця ракета.

"Шантажу буде багато. Щодня будемо чути, що от ядерна зброя, ще трошки. Вони на сайті МНС опублікували пам'ятку, що робити у разі ядерного удару НАТО по Росії, але прибрали через кілька хвилин. Але таких штук буде багато. Вони хочуть вдати, що некеровані, але ми прекрасно знаємо, що вони раціональні люди. У них картина світу викривлена, але вони розуміють, що відбувається. Думаю, що буде багато шантажу, але на сам удар давайте залишимо 1%", — заявив Арестович.

Як повідомляли раніше "Коментарі", стало відомо навіщо окупантам псевдореферендуми у Херсонській та Запорізькій областях. Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє, що окупанти планують провести примусову мобілізацію на окупованих територіях Херсонської та Запорізької областей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини