Головна Новини Оборона 2022 Кулеба повідомив, як вирішуватиметься кінець війни з росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба повідомив, як вирішуватиметься кінець війни з росією

Кулеба заявив, що кінець війни вирішуватиметься на полі бою

19 квітня 2022, 17:21
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що закінчення війни росії проти України вирішватиметься на полі бою. За словами Кулеби, запитання війни не будуть вирішувати за столом переговорів. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву Дмитро Кулеба зробив під час інтерв'ю телеканалу France24.

Кулеба повідомив, як вирішуватиметься кінець війни з росією

Кулеба - фото з відкритих джерел

Кулебу запитали, чи зможуть переговори між Україною та Росією привести до припинення війни.

"Кінець цієї війни буде вирішуватися на полі бою, а не за столом переговорів", — заявив міністр закордонних справ України, відповідаючи на запитання під час інтерв'ю.

Як повідомляли раніше "Коментарі", ЄС готується відмовитися від нафти РФ – питання просуватиме Париж. Ембарго на російську нафту на рівні Європейського Союзу перебуває у розробці. Президент Франції Еммануель Макрон ставить вирішення цього питання своїм пріоритетом. Він повністю підтримує цей крок. Франції знадобиться кілька тижнів, щоб опрацювати питання відмови від російської нафти зі своїми європейськими партнерами. Є всі підстави казати, що нафтове ембарго буде прийнято. Європа має вийти на ухвалення політичного рішення.

Також "Коментарі" писали, що Арестович спрогнозував фінал битви на сході та пояснив тактику окупантів. За його словами, українці мають бути готові до того, що ракетні удари по містах будуть здійснюватися до останнього дня війни. Тому не треба ігнорувати повітряну тривогу, а слід йти в укриття або дотримуватися правила двох стінок — ховатися у коридорі, чи бомбосховищі. В росії ще є дуже багато ракет, ще сотні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини