Головна Новини Оборона 2022 Аналоги ЦНАПів та кібервійська: як модернізують армію та колишні військкомати
commentss НОВИНИ Всі новини

Аналоги ЦНАПів та кібервійська: як модернізують армію та колишні військкомати

В Міноборони планують модернізувати територіальні центри комплектування та соціальної підтримки

29 січня 2022, 20:10 comments1061
Поділіться публікацією:

Аналоги ЦНАПів та кібервійська: як модернізують армію та колишні військкомати

В Україні з'являться кібервійська, фото з відкритих джерел

Міністр оборони Олексій Резніков розповів, як він бачить цей процес та яким чином в майбутньому будуть працювати колишні українські військкомати. Про це повідомляють в прес-службі Міністерства оборони України.

Також очільник відомства поділився планами з трансформації Міністерства та реформатування сектору оборони України. Передбачається, що буде запроваджено цифрові технології для організації управлінських процесів, так й для розробки військової тактики ведення бою.

Найближчим часом буде впроваджено автоматизовані системи управління військами різних рівнів. Серед нововведень — створення "Мілітарі ЦНАПів" або рекрутингових центрів для набору військових на службу за контрактом в Збройних силах, силах територіальної оборони. Тому було розроблено проект зі модернізації територіальних центрів комплектування за принципом дії ЦНАП. Тож на часі затвердження відповідних документів для його реалізації.

В Україні ще з'являться кібервійська для захисту від зовнішніх загроз. Туди відбиратимуть найкращих фахівців, аби вони працювали на благо країни й посилити безпеку державних реєстрів та урядових ресурсів. Наразі триває підготовка зі створення законопроекту про Сили Кібероборони. Після реформ українська армія має стати більш професійною, а Міністерство оборони — одним з кращих роботодавців.

Раніше міністр заявляв, що Міністерству треба розробити зрозумілу та мотивуючу систему заохочення військових. Адже наразі є великий відсоток людей, які не продовжують контракт.

Як повідомляв портал "Коментарі", опублікований новий рейтинг армій світу. Україна піднялася в рейтингу найсильніших армій світу, порівняно з 2021 роком.

Міністерство оборони повідомило про напрацювання у питанні військового обліку українок. За офіційною інформацією, було розроблено нову редакцію наказу про взяття на військовий облік жінок та зменшено перелік професій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини