Головна Новини Оборона 2021 В Україні підвищили зарплати військовим: кому і на скільки
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні підвищили зарплати військовим: кому і на скільки

Підвищене грошове забезпечення для військових льотчиків нараховується з 1 січня 2022 року

15 січня 2022, 16:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

З нового року українські військові льотчики отримуватимуть нову зарплатню. Про підвищення грошового забезпечення повідомляється на офіційному сайті Міністерства оборони України.

В Україні підвищили зарплати військовим: кому і на скільки

Олексій Рєзніков. Фото: прес-служба президента

Відповідний наказ уже підписано міністром оборони Резніковим. Підвищене грошове забезпечення нараховується з 1 січня 2022 року.

Міністр оборони наголосив, що розвиток військової авіації та протиповітряної оборони є одним із пріоритетних напрямків.

"Бойова авіація – це насамперед люди. Це фахівці високої кваліфікації, у підготовку яких держава інвестує значні ресурси", — сказав Олексій Резніков.

Рєзніков нагадав, що минулого року вдалося збільшити бюджет Міноборони на 2,5 мільярда гривень.

"Ці кошти будуть направлені на перший етап підвищення грошового забезпечення для низки категорій військових ", — заявив Резніков.

За словами міністра, тепер українські військові льотчики отримуватимуть конкурентні виплати не лише в середньому в економіці, а й їхні зарплати будуть зіставні з колегами в інших відомствах сектору національної безпеки та оборони.

Усього протягом року на збільшення виплат для цієї категорії військовослужбовців буде направлено понад 250 мільйонів гривень. У середньому заробітна плата льотчиків зросте на десять – шістнадцять тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що президент України хоче переговорів із Путіним та Байденом. У Зеленського припускають, що перша зустріч може відбутися через відеозв'язок Експерти висловили свою думку щодо того, які шанси, що така зустріч відбудеться.

Сайт "Коментарі" писав про те, що відбір українських військовослужбовців у кадрові резерви здійснюватиметься по-новому. В українській армії буде сформовано кілька кадрових резервів для просування по службі.

Читайте також про те, що п'ятого президента зустрічатимуть в Україні як однодумці та однопартійці, так і правоохоронці. 17 січня його чекатимуть на засідання у Печерському суді Києва, на якому йому обиратимуть запобіжний захід у справі про державну зраду. Експерти розповіли чия візьме і який шанс, що лідер "ЄС" опиниться за ґратами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

0501

15 січня 2022, 18:24

Поднять зарплаты летунам,конечно правильно.Только не за счёт премии пехоты. Ты ,рожа пархатая,менеджер дефективный,байки трави зелёному электорату,а не нам,тем кто служит в армии,тем,кто своими руками и за свой счёт восстанавливает металлолом,гордо именуемый боевой техникой,тем,кто который год гниёт в окопах.Ты, реформатор херов,скоро реформировать будет нечего. Наша бригада "заходит",а в семье ни копейки,потому что нам не выплатили зарплату,устроив нашим детям веселые праздники. Пошел ты и твои реформаторы на х.. !


Новини