Головна Новини Оборона 2021 Резніков розповів, який бонус для оборонної сфери Україна отримає від Німеччини
commentss НОВИНИ Всі новини

Резніков розповів, який бонус для оборонної сфери Україна отримає від Німеччини

Українські Збройні сили отримають у січні 2022 року від уряду Німеччини мобільний госпіталь

29 грудня 2021, 08:36
Поділіться публікацією:

Українські Збройні сили очікують у січні 2022 року від уряду Німеччини мобільний шпиталь. Як повідомляє портал "Коментарі", про це розповів у Twitter міністр оборони України Олексій Резніков.

Резніков розповів, який бонус для оборонної сфери Україна отримає від Німеччини

Олексій Резніков. Фото: Дзеркало тижня

Міністр оборони зазначив, що співпраця Німеччини та України триває. Берлін зі свого боку не залишає Україну у непростий час та підтримує. Прикладом такої підтримки є те, що у 2022 році Україна отримає мобільний польовий шпиталь Role-2!

Олексій Резніков наголосив, що український народ дуже цінує підтримку союзників та партнерів.

Також, за інформацією Міноборони, з початку російсько-української війни 160 українських захисників отримали медичну допомогу в Німеччині. Пройшли там курс реабілітації та відновлення. Також, починаючи з 2014 року Берлін надав понад 13 мільйонів євро фінансування. Кошти пішли на закупівлю медикаментів та медобладнання.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр оборони Резніков не відкинув можливості, що Україна може приєднатися до НАТО в два етапи. Перший етап приєднання до НАТО настане, коли Україна виконає всі необхідні вимоги, реалізує низку реформ в оборонній сфері та відповідатиме всім необхідним стандартам НАТО. Таким чином, наша країна де-факто вже буде членом НАТО і наблизиться до другого етапу, коли в Альянсі вже буде прийнято політичне рішення і Україна де-юре стане членом НАТО. Рєзніков підкреслив, що попереду ще дуже багато роботи, але Україна готова її виконати, щоб наблизитися до заповітної мети — повноцінного членства в Північноатлантичному альянсі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини