Головна Новини Оборона 2021 Нацгвардійці знищили російський гелікоптер у небі над Запорізькою областю
commentss НОВИНИ Всі новини

Нацгвардійці знищили російський гелікоптер у небі над Запорізькою областю

Українські військові дають гідну відсіч ворогові

21 квітня 2022, 17:27
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники Запорізької області знищили черговий літальний апарат армії РФ. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Нацгвардійці знищили російський гелікоптер у небі над Запорізькою областю

ЗСУ

Як стало відомо, сьогодні, 21 квітня, нашим воїнам вдалося збито ворожий вертоліт.

"Підрозділ ППО Національної гвардії України в Запорізькій області з розрахунку ПЗРК знищив ворожий гелікоптер К-52 "Алігатор"", — повідомляє СтратКом ЗСУ.

Зазначимо, що сьогодні на Харківщині українські десантники збили ворожий Су-25.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те,   кого у Росії розглядають як наступника Путіна: подробиці. У Росії розглядають Кадирова як наступника Путіна. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що допомога тваринам під час війни: корм на мільйони гривень від закордонних партнерів міг не дістатися місця призначення. У Львівській обласній військовій адміністрації запевняють, що розподілили корм для собак і кішок від зарубіжних партнерів до українських міст, проте де знаходиться майже 50-тонний вантаж, наразі невідомо. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що кризові стани в період війни: як допомогти дитині впоратися з емоціями. Військовий психолог Наталія Шейко ділиться порадами допомоги у боротьбі зі стресом із українцями. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що в Європі хочуть допомогти українським біженцям: що пропонують. Європейський парламент обговорить допомогу українським біженцям Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини