Головна Новини Оборона 2021 На Дніпропетровщині вороги завдали два ракетні удари по аеропорту
commentss НОВИНИ Всі новини

На Дніпропетровщині вороги завдали два ракетні удари по аеропорту

Удар стався в Лозуватці

10 березня 2022, 16:57
Поділіться публікацією:

У Лозуватці, що на Дніпропетровщині, російські окупанти завдали ракетних ударів по аеропорту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на заяву керівника військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула у Фейсбуці.

На Дніпропетровщині вороги завдали два ракетні удари по аеропорту

Олександр Вілкул - фото з відкритих джерел

"Щойно два прильоти ракет по аеропорту в Лозуватці. Вирви до п'яти метрів. Люди не постраждали", — написав Вілкул на своїй сторінці у Фейсбук.

Також Вілкул наголосив, що сигнал "Повітряна тривога" завжди подають заздалегідь, тому люди мають від 5 до 10 хвилин (залежно від того, звідки вийшли ракети), щоб сховатися в укритті. 

ЯК повідомляли раніше "Коментарі", голова Миколаївської ОДА Віталій Кім планує створення "зеленого коридору" для російських окупантів, що не стріляли в мирне населення й готові здатися в полон. За словами Кіма, цей крок — шанс для російських окупантів, які хочуть залишитися живими й не хочуть після повернення в Росію опинитися у в'язниці. Також голова Миколаївської ОДА наголосив, що повідомить завтра номер гарячої лінії для тих окупантів, які не обстрілювали мирне населення, а також координати й "інструкцію що робити, якщо хочете жити".

Також "Коментарі" писали, що Кабінет міністрів отримав завдання розробити план відбудови українських міст та сіл після завершення війни. 10 березня Володимир Зеленський повідомив, що поставив завдання перед Кабінетом міністрів щодо розроблення спеціальної державної програми відбудови України. Всі українські населені пункти, які були пошкоджені в результаті обстрілів російських окупантів. Все буде відбудовано після війни. Для кожного міста, яке було обстріляне, уряд розробить спеціальну державну програму його відбудови.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини