Головна Новини Оборона 2022 Очільник Миколаївщини планує створити «зелений коридор» для російських солдатів: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Очільник Миколаївщини планує створити «зелений коридор» для російських солдатів: подробиці

Голова ОДА наголосив, що узгоджуватиме свою ініціативу «нагорі», але вважає, що в нього це вийде

10 березня 2022, 16:40 comments1092
Поділіться публікацією:

Голова Миколаївської ОДА Віталій Кім планує створення "зеленого коридору" для російських окупантів, що не стріляли в мирне населення й готові здатися в полон. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на відозвернення Кіма, опубліковане у Фейсбуці.

Очільник Миколаївщини планує створити «зелений коридор» для російських солдатів: подробиці

Віталій Кім - фото з відкритих джерел

"Хотів би звернутися до російських окупантів. Знаю, стоять вони там на кордоні Херсона та Миколаївської області, розмовляють із нашими. У чому проблема росіян? Вони нападати не хочуть, вважають, що їх обдурили, сказали – навчання. Кожен майже каже. Але й назад повернутися не можуть, бо сказали, що з того боку, з Херсона їх розстрілюватимуть під час відступу. Я зараз звертатимуся до верхів і узгоджуватиму таку річ, як "зелений коридор" для росіян, тих, хто ще не стріляв (не скоїв злочини) у мирне населення", — заявив у відеозверненні Кім.

За словами Кіма, цей крок — шанс для російських окупантів, які хочуть залишитися живими й не хочуть після повернення в Росію опинитися у в'язниці. Дія цього механізму не поширюється на артилеристів і ракетників.

"Після Маріуполя варіантів у вас, хлопці, немає. Або тікати, або в землю", — зазначив Кім.

Також голова Миколаївської ОДА наголосив, що повідомить завтра номер гарячої лінії для тих окупантів, які не обстрілювали мирне населення, а також координати й "інструкцію що робити, якщо хочете жити".

Як повідомляли раніше "Коментарі", Естонія тимчасово припиняє видачу туристичних віз громадянам Росії. Естонія зупиняє видачу віз громадянам Росії, за винятком віз для відвідування родичів. З відповідною заявою виступила Міністр закордонних справ Естонії Ева-Марія Лійметс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини