Головна Новини Оборона 2021 Дохід Укроборонпрому зріс: скільки заробили підприємства концерну
commentss НОВИНИ Всі новини

Дохід Укроборонпрому зріс: скільки заробили підприємства концерну

Чистий дохід підприємств-учасників Державного концерну "Укроборонпром" зріс на 6%

4 грудня 2021, 18:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Чистий прибуток Укроборонпрому збільшився за останні дев'ять місяців. Про це повідомляється на офіційному сайті державного концерну.

Дохід Укроборонпрому зріс: скільки заробили підприємства концерну

Укроборонпром. Фото сайту концерну

Чистий дохід підприємств-учасників Державного концерну "Укроборонпром" від реалізації товарів, робіт та послуг за три квартали 2021 року становив понад 26 мільярдів гривень. Для порівняння, це на 6% більше, ніж за аналогічний період 2020 року (24,5 мільярда гривень), і на 13% більше ніж за 9 місяців 2019 року (22,5 мільярда гривень).

Представники концерну повідомляють, що при цьому чистий фінансовий результат за 3-й квартал поточного року склав понад пів мільярда гривень (528 мільйонів гривень), що на 69% більше за планові показники.

Довідково: станом на кінець 2020 року у складі Укроборонпрому було 118 підприємств, які виробляють, модернізують та ремонтують озброєння та військову техніку.

У пресслужбі концерну також наголосили, що такі фінансові результати свідчать про стабільну роботу підприємств-учасників.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував, що в Україні модернізували реактивний літак для Повітряних сил. Спеціалісти Одеського авіаційного заводу встановили на Л-39М сучасний бортовий тренажерний комплекс. Використання такого повітряного апарату дозволить відновлювати та підтримувати під наглядом інструктора навички пілотів.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що "Антонов" продовжує працювати над створенням свого транспортного літака Ан-178. На цей момент команда підприємства вже досягла успіхів у цьому та повністю завершила будівництво повітряного судна, яке проходитиме сертифікаційні випробування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини