Головна Новини Оборона 2022 Зустріч 40 міністрів у Німеччині - це дуже погані новини для рф: Подоляк пояснив чому
commentss НОВИНИ Всі новини

Зустріч 40 міністрів у Німеччині - це дуже погані новини для рф: Подоляк пояснив чому

Зустріч 40 міністрів оборони країн світу принесе погані новини рф

27 квітня 2022, 12:34
Поділіться публікацією:

В Офісі президента України прокоментували зустріч 40 міністрів оборони держав із усього світу, яка відбулася на базі "Рамштайн". В ОП переконані, що ця зустріч означає "дуже погані новини для рф". Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк на своїй сторінці у Твіттері.

Зустріч 40 міністрів у Німеччині - це дуже погані новини для рф: Подоляк пояснив чому

Подоляк - фото з відкритих джерел

"Однією з дивних вимог Росії на початку війни була “повна демілітаризація" України. Що ж, після вчорашньої епохальної зустрічі 40 міністрів оборони країн світу маю дуже погані новини для рф. Обсяг, швидкість, спрощена логістика, розширена номенклатура зброї — України суттєво посилюється", — заявив радник голови ОПУ.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у небі над Україною було знищено ще п'ять російських літальних апаратів. ЗСУ продовжують знищувати літальні апарати російської армії у небі над Україною. Крім того, в небі над Україною наше ППО знищило 2 крилаті ракети.

Також "Коментарі" писали, що у парламенті спрогнозували нову фазу бойових дій уже у червні-липні. Якщо російській армії вдасться зберегти сили після наступу на сході та півдні України, вона може зважитись на нову фазу бойових дій вже у червні-липні. Парламентарій вважає, що тактика Росії залишиться незмінною. Москва, як і сьогодні, продовжуватиме завдавати ударів по об'єктах критичної інфраструктури.

Читайте на порталі "Коментарі": Росії не вдалося знищити українські ВПС чи систему ППО. Незважаючи на заяви російських пропагандистів у перші дні повномасштабного вторгнення в Україну, Київ зберігає контроль над більшою частиною свого повітряного простору.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини