Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ звільнили три області України: який подальший намір російського агресора
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ звільнили три області України: який подальший намір російського агресора

Арестович повідомив про плани Росії

5 квітня 2022, 11:51 comments1094
Поділіться публікацією:

Київська, Сумська і практично вся Чернігівська область уже звільнені від російських загарбників. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву зробив радник голови Офісу президента України Олексій Арестович під час брифінгу 4 квітня.

ЗСУ звільнили три області України: який подальший намір російського агресора

Олексій Арестович - фото з відкритих джерел

“Київську, Сумську і майже всю Чернігівську область противник залишив. Залишки ми добиваємо і женемо за межі державного кордону України”, — повідомив Арестович.

Арестович наголосив, що Росія планує перегрупувати військових із цих українських областей і направити їх воювати на південні й східні території України.

"Ворог накопичує сили і буде намагатись оточити наші війська в зоні проведення ООС і добити Маріуполь. Але, думаю, ми всі впевнені, що це йому не вдасться", — заявив  радник голови Офісу президента під час брифінгу.

Як повідомляли раніше "Коментарі", конгресмени просять від Байдена дати Україні ракети та літаки. Три десятки конгресменів США виступили з вимогою до президента США Джо Байдена надати Україні більше зброї. Зокрема, йдеться про ракети класу "земля-повітря", винищувачі та протикорабельні ракети.

Також "Коментарі" писали, що в Європарламенті звинуватили РФ в геноциді українців і закликали позбавити права вето в ООН. Воєнні злочини росіян у Бучі є геноцидом українського народу, оскільки людей убивали за етнічною ознакою належності до українців. Росія як організатор геноциду має бути позбавлена права вето в ООН.

Читайте на порталі "Коментарі": у Білому домі розповіли про нову фазу війни в Україні, пояснивши, навіщо Путіну весь Донбас.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини