Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили ще два літаки армії Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили ще два літаки армії Росії

За 4 травня ЗСУ вразили дев'ять повітряних цілей противника

5 травня 2022, 11:46
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Армія Росії продовжує втрачати свої літальні апарати в небі над Україною. Про це повідомляє Командування Повітряних сил Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили ще два літаки армії Росії

ЗСУ

Як розповіли наші військові, за попередню добу (4 травня) в небі над Україною було знищено шість літальних апаратів супротивника, а саме:

• два літаки;

• чотири безпілотні літальні апарати оперативно-тактичного рівня.

Крім того, наша протиповітряна оборона збила три крилаті ракети.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував, що окремі країни почали сумніватися в ефективності нафтового ембарго проти Росії. Представники цих країн вважають, що такий захід допоможе конкурентам Європи. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що стало відомо, скільки ракет запустили з Білорусі по Україні: подробиці. Найбільше бомбардування з Білорусі Україна зазнала 1 квітня. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Арестович розповів, скільки триватиме війна з Росією. Радник глави ВП прогнозує провал російських планів в Україні. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що кремлівський пропагандист вкрав із Маріуполя використаний тубус від NLAW. Соловйов покрутив тубус перед камерою і показав, де має бути приціл. Соловйов на свій лад прорекламував західну протитанкову систему, напевно, так і не усвідомивши, що вона вже послужила українцям і встигла знищити ворожі танки. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини