Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили ворожий склад ПММ на півдні України
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили ворожий склад ПММ на півдні України

За 16 травня українські воїни завдали понад десяти поразок ворожих позицій на півдні країни

17 травня 2022, 11:26
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Захисники України продовжують завдавати ударів по позиціях окупантів на півдні нашої країни. Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили ворожий склад ПММ на півдні України

ЗСУ

Як стало відомо, минулої доби (16 травня) українські підрозділи спільно з авіацією Повітряних сил завдали більше десяти поразок ворожих позицій.

"Вогнем реактивної артилерії знищено склад пально-мастильних матеріалів поблизу знаменитої Чорнобаївки", — повідомляє ОК "Південь".

Крім того, на півдні України наші воїни знищили:

29 окупантів;

зенітно-ракетний комплекс "Стріла-10";

танк Т-72 та іншу броньовану техніку.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Евакуація бійців з "Азовсталі" : розпочався вихід тяжко поранених захисників Маріуполя. Арестович повідомив, що Володимир Зеленський виступить з окремим зверненням щодо ситуації у Маріуполі. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також, що Україні дадуть ще 500 мільйонів євро військової допомоги. Країни ЄС вирішили надати Україні військову допомогу ще на €500 мільйонів. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що таємні групи "Моссада" : Геращенко розповів, чи є в Україні схожі організації. Таємні групи "Моссада" шукали після Другої світової нацистів, які зникли від правосуддя. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що Нестор Шуфрич залишив Україну : що відомо. Пишуть, що Шуфрич нібито поїхав на тиждень до трьох малолітніх дітей до Угорщини. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини