Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили велику кількість техніки окупантів в одному із сіл Харківської області (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили велику кількість техніки окупантів в одному із сіл Харківської області (ФОТО)

Наші воїни героїчно захищають Україну від агресора

4 квітня 2022, 18:40 comments1013
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські військові розбили багато одиниць техніки окупантів в одному з населених пунктів Харківської області. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили велику кількість техніки окупантів в одному із сіл Харківської області (ФОТО)

ЗСУ

Генштаб ЗСУ показав світлини з місця битви, які демонструють майстерну роботу наших воїнів.

"Розбито російську техніку в одному зі звільнених 93 ОМБр Холодний Яр населених пунктів на Харківщині. Зазначаємо, це бойова робота частини підрозділів однієї бригади тільки в одному невеликому населеному пункті", — повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що волонтери дісталися до притулку у Бородянці: вижила лише третина тварин. Притулок для собак у Бородянці відвідали волонтери та вивезли частину тварин на лікування. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що в Кремлі заявили, що хочуть припинення війни , але після досягнення своєї мети: подробиці. Пєсков повідомив цілі Росії у війні проти України. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що на Донеччині ЗСУ за кілька годин розгромили батальйонну тактичну групу окупантів: наступ зупинено. ЗСУ знищили групу російських окупантів у Донецькій області.

Також "Коментарі" інформували про те, що Глава Європарламенту відвідала Україну : які обіцянки прозвучали – коли чекати на членство в ЄС. Експерти спрогнозували — чи варто, крім спільних фраз, чекати від Євросоюзу збільшення допомоги для України та конкретики щодо членства в ЄС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини