Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили великий підрозділ "вагнерівців" - перехоплення розмови (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили великий підрозділ "вагнерівців" - перехоплення розмови (ВІДЕО)

Серйозні втрати деморалізують солдатів супротивника

31 травня 2022, 13:06 comments3081
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Служба безпеки України опублікувала чергове перехоплення телефонної розмови окупанта. Відео було опубліковано на офіційній сторінці СБУ у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили великий підрозділ "вагнерівців" - перехоплення розмови (ВІДЕО)

Армія РФ

У телефонній розмові загарбник розповів своїй дружині про те, що підрозділ "вагнерівців" у бою з українськими військовими зазнали суттєвих втрат і вижити вдалося лише одиницям.

"Туди, де рубіж треба взяти, туди ЧВК-шників он скільки загнали... А толку них*я немає від цих ЧВК-шників! Там вони, всі полягли, ці ЧВК-шники", — розповідає окупант.

Серйозні втрати деморалізують солдатів супротивника.

"Після ліквідації ЗСУ такої елітної частини "пересічні" російські окупанти тепер взагалі бояться воювати", — зазначає СБУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те , що посол США вже у Києві: чи варто чекати, що тепер Вашингтон у рази збільшить допомогу Україні. Бріджіт Брінк очолила дипмісію в українській столиці після трьох років відсутності посла США. Докладно про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що навіщо Ердогану переговори Зеленського та Путіна – чи є шанс, що вони відбудуться. Туреччина пропонує провести у Стамбулі зустріч Росії, України та ООН. Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що росія досягла більших локальних успіхів , ніж раніше — британська розвідка. У розвідці називають можливі такі мети російської армії на Донбасі. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що бомбардувальники та штурмовики ЗС ЗСУ завдали ударів по окупантам у чотирьох областях України: подробиці. Лише минулої доби українська авіація здійснила до десяти авіанальотів. Читайте про це у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

31 травня 2022, 13:00

Читать про знищення, і на думку спадає: завтра до втрат рашистів буде додано кілька тисяч. Але ні, всього 100 - 200.


Новини