Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили техніку окупантів: захоплені трофеї (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили техніку окупантів: захоплені трофеї (ФОТО)

ЗСУ успішно проводить демілітаризацію противника

6 квітня 2022, 10:37
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Українські військові продовжують знищувати техніку та живу силу окупантів. Про це розповіли у Генеральному штабі Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили техніку окупантів: захоплені трофеї (ФОТО)

ЗСУ

Повідомляється, що під час бойової роботи наші воїни знищили техніку супротивника, а також захопили нові трофеї.

"Чергова спроба незаконної заготівлі дров для російських окупантів завершилася фіаско. В українських воїнів нові трофеї та трохи морального задоволення від бойової роботи. Разом переможемо!", — повідомляє Генштаб ЗС України.

Також захисники України опублікували кілька фотографій із місця подій. На знімках можна побачити знищену та захоплену техніку армії РФ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, які ще населені пункти звільнили ЗСУ та яка ситуація на окупованих територіях. Декілька населених пунктів у Херсонській області звільнено від окупантів.

Читайте також про те, що у Мін'юсті розповіли, коли Україна може отримати перші виплати за репараціями РФ. Міністр юстиції Денис Малюська наголосив, що російських державних коштів вистачить на відновлення України.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Росія шукає дурнів, щоб відправити всіх "на забій" в Україну, — Зеленський (ВІДЕО). Президент України Володимир Зеленський у новому зверненні розповів, що Російська Федерація хоче зробити ще один наступ і збирає країною "дурнів".

Також "Коментарі" писали, що війна в Україні: відомо, які втрати в Запорізькій області. Олександр Старух розповів про втрати серед цивільного населення Запорізької області.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини