Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили ще сім літальних апаратів ворога
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили ще сім літальних апаратів ворога

Усього за минулу добу було знищено вісім повітряних цілей супротивника

28 квітня 2022, 13:34
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Армія окупантів продовжує втрачати свої літальні апарати у небі над Україною. Про це повідомляє Командування Повітряних сил Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили ще сім літальних апаратів ворога

ЗСУ

Як стало відомо, за минулу добу наші воїни знищили сім літальних апаратів супротивника, а саме:

• один літак;

• шість безпілотних літальних апаратів оперативно-тактичного рівня.

Крім того, минулої доби в небі над Україною було збито одну крилату ракету.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Лукашенко анонсував розширення Союзної держави – колишнім республікам СРСР підготуватися. Білорусь та Росія вже планують розширення Союзної держави. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що у Маріуполі катастрофічна ситуація із санітарією: у місті можуть виникнути епідемії. У Маріуполі немає нормальних санітарних умов для життя. Чиновник наголосив, що хвороби загрожують десяткам тисяч маріупольців. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що став "слугою" іншого народу : у "Слузі народу" підозрюють свого нардепа у зраді. Олексій Ковальов, незважаючи на окупацію, знаходиться на території Херсонської області. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що на Житомирщині чиновник оборонного об'єкта "зливав" РФ секретну інформацію. Дані передавав рідному братові, який ще в 2014 році перейшов на бік ворога. Як сказано в оприлюдненій інформації, підозрюваний посадовець накопичував  секретні дані про дислокацію, а ще ремонт та відновлені  бойові  можливості військової авіації.Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини