Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили ще один російський склад боєприпасів
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили ще один російський склад боєприпасів

Ракетно-артилерійські підрозділи у взаємодії з авіацією виконали 91 вогневе завдання на півдні України.

20 травня 2022, 12:10 comments1381
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують завдавати нищівних ударів по супротивнику на півдні нашої країни. Про це повідомляється на офіційній сторінці Оперативного командування "Південь" у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили ще один російський склад боєприпасів

ЗСУ

Як стало відомо, минулої доби (19 травня) наші ракетно-артилерійські підрозділи у взаємодії з авіацією виконали 91 вогневе завдання, внаслідок чого було знищено:

• два танки Т-72;

• 40 окупантів;

• одну гаубицю;

• одну самохідну артилерійську установку;

• один зенітно-ракетний комплекс "Тор";

• броньовану та автомобільну техніку.

Окрім того, захисникам України вдалося знищити черговий російський склад боєприпасів у Херсонській області.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що пекло – без перебільшення : Зеленський розповів, де окупанти, наступаючи, змішують усе живе із землею. Військові просуваються у визволенні Харківської області, проте окупанти сильно б'ють за іншими напрямками. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що Володимир Зеленський зустрівся з українськими студентами: про що говорили. Зеленський повідомив, що відновлена Україна буде найновішою та технологічнішою. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Україна отримала від Світового банку частину гранту: скільки грошей надійшло та на що їх витратить. До державного бюджету надійшли грантові кошти від США та Великобританії. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" поінформували про те, що дружина захисника "Азовсталі" розповіла, що він думає про операцію порятунку. Наталія Зарицька мала можливість 10 хвилин поспілкуватися телефоном із чоловіком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини