Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили ще 15 літальних апаратів армії РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили ще 15 літальних апаратів армії РФ

5 травня ЗСУ збили 14 безпілотників супротивника

6 травня 2022, 12:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Армія окупантів продовжує втрачати свої літальні апарати у війні проти України. Про це повідомляє Командування Повітряних сил Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили ще 15 літальних апаратів армії РФ

ЗСУ

Як стало відомо, минулої доби (5 травня) нашим воїнам вдалося знищити п'ятнадцять літальних апаратів армії Росії, а саме:

• один літак;

• чотирнадцять літальних апаратів оперативно-тактичного рівня.

ЗСУ знищили ще 15 літальних апаратів армії РФ - фото 2

Скріншот: Командування Повітряних сил Збройних Сил України.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що санкції у дії : нафтовий гігант Shell продає свою російську мережу АЗС. Одним із потенційних покупців є корпорація "Лукойл". У компанії заявили, що процес іде згідно з санкціями, законами та правилами країн, в яких працює Shell. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що донорська допомога на відновлення України: як скористатися їй максимально ефективно. Експерти розповіли, яке значення має донорська конференція у Варшаві для розвитку української економіки та відновлення нашої країни. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що   Шмигаль розповів , коли ЄС надасть Україні другий транш допомоги. Прем'єр-міністр України припускає відкриття нової програми фінансування у червні. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" у розвідці Британії розповіли , що зриває плани РФ на Донбас. Відновлення зусиль Росії убезпечити "Азовсталь" та завершити захоплення Маріуполя, ймовірно, пов'язане з майбутніми святкуваннями 9 травня. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини