Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили ще 10 повітряних цілей окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили ще 10 повітряних цілей окупантів

За вчорашній день армія РФ втратила сім своїх літальних апаратів

26 квітня 2022, 13:48
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Окупанти продовжують втрачати свою військову техніку у війні проти України. Про це повідомляє Командування Повітряних сил Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили ще 10 повітряних цілей окупантів

ЗСУ

Як стало відомо, за вчорашню добу (25 квітня) наші воїни знищили сім літальних апаратів супротивника, а саме:

• три літаки;

• чотири безпілотні літальні апарати оперативно-тактичного рівня;

Крім того, в небі над Україною вдалося збити три крилаті ракети, яким ворог завдав ударів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що росія готується відкрити другий фронт: що означають маневри Кремля у Придністров'ї. Російські спецслужби влаштували серію провокацій у невизнаному Придністров'ї. Експерти проаналізували ситуацію для видання "Коментарі". Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що треба розуміти, що війна триває: Ірина Верещук дала поради українцям і розповіла про свою роботу. Міністр розповіла, як тривають переговори з ворогом щодо коридорів та обміну. Докладно про це читання в нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що він таки розколовся: у мережі з'явилися знімки затонулого крейсера "Москва". Знімки підтверджують наявність значних пошкоджень на борту. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що Стефанчук розповів , коли Рада ухвалить рішення щодо заборони УПЦ Московського патріархату. фракції та групи вже мають єдине бачення, як бути з УПЦ МП. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини