Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили розвідгрупу окупантів у Херсонській області
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили розвідгрупу окупантів у Херсонській області

Окупанти ховаються за мирним населенням, як за живим щитом

15 квітня 2022, 17:18
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Денис

Українські воїни дають гідну відсіч противнику та знищують його живу силу та техніку. Про це повідомив офіцер оперативного командування "Південь" Владислав Назаров.

ЗСУ знищили розвідгрупу окупантів у Херсонській області

ЗСУ

Цієї ночі (15 квітня) окупанти зробили спробу захоплення спостережного поста в Миколаївській області та провести розвідку наших позицій у Херсонській області.

"Обидві спроби були невдалими. Атаку на пост відбито, а розвідувальну групу знищено", — повідомив Владислав Назаров.

Також Назаров розповів, що окупанти, ховаючись за мирним населенням, як за живим щитом, намагаються схилити місцевих на хибну думку, що обстріли населених пунктів це справа ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що навчання за кордоном під час воєнного стану: чи дозволять студентам виїхати з України. Юлія Гришина розповіла про виїзд студентів за кордон. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що важливі рішення: які законопроекти ухвалила Рада 14 квітня. В Україні створять новий інститут з питань зниклих безвісти та забороняють символіку окупантів. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що парламент призначив нового міністра екології : подробиці. Главою екологічного міністерства став Руслан Стрілець. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що 15 квітня стане найтеплішим днем в Україні: прогноз синоптика. У п'ятницю буде багато сонця, мало поривчастого вітру, чудове лагідне тепло. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини