Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили російський винищувач Су-34, який бомбив Чернігів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили російський винищувач Су-34, який бомбив Чернігів (ВІДЕО)

Російський винищувач, який бомбардував Чернігів, знищений

14 квітня 2022, 12:48
Поділіться публікацією:

Українські військові знищили російський бомбардувальник Су-34, який обстрілював місто Чернігів. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву опублікувала Державна прикордонна служба на сторінці у Фейсбуці.

ЗСУ знищили російський винищувач Су-34, який бомбив Чернігів (ВІДЕО)

Залишки збитого російського винищувача - Державна прикордонна служба

У Державній прикордонній службі зазначили, що вдалося двомісний російський винищувач вправно "приземлити". Повідомляється, що від техніки російських окупантів залишився тільки металобрухт у чернігівських дворах.

"Тепер це просто купа металобрухту, що іржавіє у дворах міста. Разом із літаком до пекла відправився і його штурман-рашист. А ось пілот-рашист вижив. На рахунку військового злочинця сотні безвинних життів…" — йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Росія знову загрожує ядерною зброєю – причина розширення НАТО за рахунок Швеції та Фінляндії. У Кремлі не приховують роздратування від намірів Швеції та Фінляндії вже цього літа приєднатися до НАТО. Саме тому Москва відкрито заявляє, що готова стягнути ядерну зброю до Балтики. Йдеться про кораблі з відповідними ракетами.

Також "Коментарі" писали, що британська розвідка назвала два міста, які виявляться під ударами під час наступу РФ на Донбасі. Поєднання масованих ракетно-артилерійських ударів і зусиль по зосередженню сил для наступу є поверненням до традиційної російської військової доктрини.

Читайте на порталі "Коментарі": у Зеленського відповіли на погрози Кремля завдати ударів по Києву. У разі нових російських ракетних ударів по Києву українська сторона може вдатися до адекватної відповіді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини