Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили підполковника кадировців (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили підполковника кадировців (ФОТО)

У війні проти України загинув заступник командира 4-го батальйону полку імені Кадирова

1 червня 2022, 12:04
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українська армія продовжує знищувати офіцерів армії окупантів. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили підполковника кадировців (ФОТО)

Армія РФ

Як розповіли у Страткомі, у війні проти України загинув підполковник із полку імені кадирова.

"До vip-шанувачів творчості кобзону приєднався заступник командира 4-го батальйону полку імені кадирова підполковник заур дімаєв. Він пропустив заняття з топографії, а тому вже правильно повернувся додому.", — повідомляє СтратКом ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що 20 країн , які надали більше за інших допомоги Україні: хто у списку. Які з іноземних країн найбільше допомагають нашій державі від початку повномасштабної війни. Рейтинг країн-друзів України склав Forbes на основі 11 критеріїв.Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що про якийсь "світ" для України заговорили на Заході – до чого підштовхують Київ і як бути українцям. Незважаючи на звірства російського агресора в Україні, Захід досі боїться завдати вирішального удару по Росії. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що українка здобула перше "велике золото" на чемпіонаті Європи з важкої атлетики. В активі збірної України вже 11 медалей. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що колишній друг Путіна розповів , хто може замінити його на посаді президента Росії. Росія має серйозний претендент на пост президента. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини