Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили командно-спостережний пункт окупантів
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили командно-спостережний пункт окупантів

Сили оборони Запорізького краю героїчно протистоять ворогові вже 27 днів

22 березня 2022, 11:11 comments1501
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні сили України стійко тримають оборону в Запорізькій області. Про це повідомляє речник Запорізької обласної військової адміністрації, полковник ЗСУ Іван Ареф'єв.

ЗСУ знищили командно-спостережний пункт окупантів

ЗСУ

Повідомляється, що завдяки майстерності наших військових протягом поточної доби були успішно відображені атаки ворога.

"22 березня, воїни-зенітники однієї з бригад ЗС України завдали пошкодження черговому ворожому бойовому вертольоту Ка-52 та завдали прицільних ударів по колонах автомобільної техніки з особовим складом російських окупаційних військ", — розповів Іван Ареф'єв.

Крім того, артилеристи ЗСУ завдали потужного удару та знищили командно-спостережний пункт окупантів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що українці здобули медалі на Кубку світу з підводного спорту: скільки нагород отримали. Плавці з України показали добрі результати на міжнародних змаганнях.

Читайте також про те, що у Генштабі розповіли, на скільки в окупантів ще вистачить запасів боєприпасів та продовольства . Російські загарбники продовжують проводити агресивну пропагандистську роботу щодо необхідності участі у війні з Україною з особовим складом збройних сил республіки Білорусь.

Сайт "Коментарі" писав, що Зеленський назвав головну причину його бажання зустрітися з Путіним. За словами українського президента, насамперед потрібно знайти формат, у якому буде розуміння, чи Росія хоче зупинити війну.

Також "Коментарі" повідомляв про те, що Подоляк розповів, як тепер світ тиснутиме на Кремль, вимагаючи припинення війни в Україні. Радник керівника ВП нагадав про вже введені проти РФ санкції і підкреслив, що "все тільки починається".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини