Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили командний пункт окупантів на Луганщині - "полювання було успішним"
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили командний пункт окупантів на Луганщині - "полювання було успішним"

Українські десантники знищили КСП противника

2 квітня 2022, 20:00 comments3556
Поділіться публікацією:

Бійці 81-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ знищили командно-спостережний пункт військ Росії на території Луганщини. Як повідомляють "Коментарі", про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у Фейсбуці.

ЗСУ знищили командний пункт окупантів на Луганщині - "полювання було успішним"

Українські десантники знищили командно-спостережний пункт - Генштаб ЗСУ

Генштаб ЗСУ зазначив, що успішна спецоперація українських захисників було проведена декілька тижнів тому неподалік населеного пункту Геєвка, що в Луганській області.

Бійці 81-ї ОАеМБ зайняли бойові позиції в Луганській області і вийшли "на полювання". Десантники змогли виявити на передовій командно-спостережний пункт російських окупантів. Як зазначили військові, такі об'єкти зазвичай добре охороняються: по всьому периметру стоять пости та "секрети" і час-від-часу проїжджає бронетехніка. 

Щоб ворог не помітив поизції, українські військові ховалися в чагарниках й приховано маневрували.

"Нарешті зайняли вигідну позицію і солдат Максим Ш. першим же пуском з ПТРК знищив КСП противника! Скориставшись метушнею російських окупантів, десантники швидко покинули район. Але встигли зробити фото", — йдеться в повідомленні Генштабу ЗСУ.

Як повідомляли раніше "Коментарі", санкцій проти РФ недостатньо: в ОП розповіли, що необхідно для знищення економіки Росії. Захід має або почати рішуче підтримувати Україну у війні, або прямо сказати, що Україна має воювати до останнього свого громадянина.

Також "Коментарі" писали, що Арестович пояснив, чим закінчиться для Росії застосування хімічної зброї. Радник голови ОП зазначив, що застосування хімічної зброї не має жодного сенсу у боротьбі з військовими, вона розрахована на масову поразку цивільних.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини