Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили командира танкового полку окупантів (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили командира танкового полку окупантів (ФОТО)

Наші воїни героїчно захищають Україну від агресора

9 квітня 2022, 16:05 comments4051
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські захисники дають гідну відсіч ворогові та продовжують знищувати супротивника. Повідомляється, що під час вторгнення в Україну армія РФ втратила ще одного свого високопоставленого військового. Про це пише Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили командира танкового полку окупантів (ФОТО)

Армія РФ

В Україні загинув полковник, який командував танковим полком армії РФ.

"Командир 59-го гвардійського танкового Люблінського двічі Червонопрапорного, орденів Суворова та Кутузова полку — полковник Олександр Беспалов", — пише СтратКом ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Зеленський висловився про майбутню битву за Донбас. Президент Володимир Зеленський зазначив, що не береться прогнозувати розвиток подій на Сході України, де російський агресор концентрує війська для наступу. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що у ВП пояснили, чому найближчі два тижні визначать перебіг війни. На Банковій попереджають, що окупанти намагатимуться захопити Донбас. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що війна в Україні затягується : чому владі потрібно міняти риторику — як нам уникнути занепаду сил. Стратегічне поразка Путіна та переломний момент у війні РФ проти України вже стався, але ворог все одно не готовий відмовитися від своїх планів.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в МВС розповіли , куди може спрямувати ворог, у разі успішних боїв за Донбас. Проте основні битви зосередяться на Донбасі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Sergo

9 квітня 2022, 22:39

Традиційно - земля скловатою


Новини