ЗСУ знищили командира мотострілецької бригади окупантів

200 мотострілецька бригада окупантів втратила близько 1500 своїх військових

Збройні сили України повідомили про ліквідацію ще одного високопоставленого військового РФ. Про це повідомляється на офіційній сторінці Сухопутних військ Збройних Сил України.

Як стало відомо, у боях під Харковом було знищено полковника армії окупантів.

"Ліквідовано командира 200-ї окремої мотострілецької бригади (військова частина 08275, Печенга) полковника Дениса Курила. Як відомо, 200 бригада зазнала найбільших втрат під час виконання так званої "спеціальної військової операції".", - повідомляють у Сухопутних військах.

За даними наших військових, в Україні бригада втратила близько 1500 своїх військових.

Фото: СВ ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що символ Z – під забороною: Кулеба звернувся до світової спільноти. "Z" означає російські військові злочини, розбомблені міста та тисячі вбитих українців. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що знову медалі на міжнародних змаганнях : які нагороди завоювали українці. На змаганнях з маунтинбайку українці здобули перемоги. Читайте про це у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Україна має широку агентурну мережу у Кремлі – голова української розвідки. Українська розвідка повідомила про наявність агентів у Росії. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" поінформував, що Росія підготувала новий план на наступні 60 днів: глава української розвідки повідомив подробиці. Українська розвідка дізналася про план Росії на наступні 60 днів. Читайте про це на нашому сайті.