ЗСУ знищили колону забезпечення окупантів (ВІДЕО)

Тепер хтось недоїсть, недоспить, недостріляє

Українські захисники продовжують завдавати ударів по окупантам. Про це повідомляють Сухопутні воски Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Як стало відомо, наші захисники знищили техніку із забезпеченням супротивника.

"Знищено чергову російську колону забезпечення. Тепер хтось недоїсть, недоспить, недостріляє", - повідомляють у Сухопутних військах ЗСУ.

На підтвердження своїх слів наші воїни опублікували відео з місця подій.

Увага! У відео є ненормативна лексика.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що готувала Європа відмовитися від російської нафти і газу: експерти озвучили прогноз. Ембарго на нафту і газ із РФ може завдати смертельного удару по російському бюджету. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про допомогу з працевлаштування для українців : експерти оцінили кроки уряду. Український уряд виплачуватиме допомогу роботодавцям та переселенцям. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що знищено і взято в полон десятки солдатів РФ : на Запоріжжі ЗСУ завдали істотних втрат окупантам. Також наші воїни захопили ворожий бронетранспортер. Тепер він послужить на благо Батьківщини. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Чорнобаївці російські окупанти розгромили ракетою власну техніку. Російські окупанти в Чорнобаївці запустили ракетою самі в себе. За словами Арестовича, російські окупанти самі вдарили по своїй же техніці, здійснивши невдалий запуск ракети ППО.Докладно про це ви можете прочитати на нашому сайті.