Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили колону бронетехніки окупантів у Донецькій області (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили колону бронетехніки окупантів у Донецькій області (ВІДЕО)

Захисники України дають гідну відсіч противнику

10 травня 2022, 13:13
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Українські воїни продовжують знищувати окупантів та їхню техніку. Про це повідомляється на офіційній сторінці фонду "Повернися живим" у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ знищили колону бронетехніки окупантів у Донецькій області (ВІДЕО)

ЗСУ

Воїни К2 54 ОМБр показали, як знищили колону окупантів у Донецькій області. Наголошується, що ворог думав, що його колона пройде маршем і без опору захопить одне з міст, але "щось пішло не так".

"З 12 одиниць техніки орків — 7 було знищено. Разом із "залізом" знищено було і більшість рашистської піхоти. А ті, кому вдалося вціліти, — накивали п'ятами", — повідомляє "Вернись живим".

Відео: YouTube/   Бойова група К-2 54 ОМБр.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що Захід поставив на перемогу: що означає ленд-ліз для України – чи це наблизить кінець війни. США вкотре дали зрозуміти, що з Україною до перемоги. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що курс біткоїну впав до 10-місячного мінімуму . Ціна біткоїну впала одночасно з падінням американських фондових ринків. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, що зляканий чи втомлений : куди подівся Путін із різкою риторикою про Україну – чи усвідомив він свою помилку. Замість нових загроз на адресу Заходу Путін виправдовувався за розв'язану війну проти України. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що в День перемоги росіяни "привітали" Слов'янськ – дістали місто снарядами. Про обстріл Слов'янська повідомив мер міста. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини