ЗСУ знищили групу окупантів у Київській області (ВІДЕО)

Українські воїни дають гідну відсіч противнику

Збройні сили України продовжують героїчно боротися за нашу Батьківщину та знищувати окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці Сухопутних військ Збройних сил України у соціальній мережі Facebook.

Як пишуть Сухопутні війська ЗСУ, наші захисники знищили групу окупантів.

"Ще одну групу рашистів, які бажають потрапити до Києва на БТР, українські бійці зупинили назавжди", - зазначили у СВ ЗСУ.

Також наші військові опублікували відео із поля бою.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те , що ЗСУ українською "Стугною" повністю знищили російську техніку на Київщині. З'явилося відео, як українською "Стугною" знищили техніку РФ у Київській області. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що в Росії заявили про снаряд із території України: оголосили режим НС. У Росії заявили про снаряд із території України, де є російські окупанти. Губернатор Білгородської області заявляє, що в результаті інциденту є постраждалі. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що президент України Володимир Зеленський зазначив , де буде "точка для закінчення війни". Глава держави пояснив, що може стати "крапкою" для припинення війни в Україні. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" інформували про те, що стало відомо, якою буде вступна кампанія в Україні у 2022 році. Повідомляється, що вступна кампанія пройде за спеціальною процедурою. Про це проінформувала керівник підкомітету з питань вищої освіти, нардеп Юлія Гришина. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.