Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили генерал-майора армії РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили генерал-майора армії РФ

Про загибель генерал-майора повідомляють у Мережі

3 березня 2022, 14:36 comments6500
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Сьогодні, 3 березня, на офіційній сторінці Сухопутних військ ЗСУ з'явилася посада, в якій повідомляється про загибель високопоставленого військового РФ, який воював на території нашої країни.

ЗСУ знищили генерал-майора армії РФ

Армія РФ

У своєму посту наші захисники опублікували скріншот із соціальної мережі, в якому, ймовірно, товариш загиблого повідомляє про його смерть. Згідно з опублікованою інформацією, на території України було знищено російського генерал-майора.

Наші захисники прокоментували інформацію так:

"Ой! Таки все...", — СВ ЗСУ.

ЗСУ знищили генерал-майора армії РФ - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що під Харковом узяли в полон елітну бойову частину російської армії. Українським воїнам здалися в полон одразу 22 солдати елітної танкової дивізії Росії, якою ворог хвалився на своєму параді. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що російські військові повністю зайняли будівлю Херсонської облдержадміністрації – голова ОВА. Глава ОВА наголосив, що, незважаючи на напружену ситуацію, робота продовжується. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що "У Путіна немає шансів виграти": Кулеба звернувся до Заходу із проханням. Міністр закордонних справ України зробив заяву. Також Кулеба опублікував фото, яке демонструє спротив українців. Читайте докладно про це у нашому матеріалі.

Також "Коментарі" писали про безпрецедентну підтримку ЗСУ та прозріння Заходу: як змінила світ війна в Україні. Експерти розповіли за рахунок чого Україні вдається вже восьму добу давати відсіч російським окупантам. Читайте про це на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Андрiй

3 березня 2022, 15:36

Добре хлопцi, добрее!!!

Леонид

3 березня 2022, 15:16

Довольно симпатичным был этот генерал-майор Суховецкий... Однако пришёл на нашу землю с путинским мечом, чтобы зверски-жестоко убивать её мирных жителей - женщин, детей, стариков... И вот от украинского меча и получил он заслуженное возмездие... И теперь "грузом 200" вернётся на родину - к своим родным и близким.

Антипутін

3 березня 2022, 15:10

Туди Виблядкові і дорога ....Слава ЗСУ!!!

гость

3 березня 2022, 15:05

Собаке собачья смерть. Земля ржавими гвоздями и кусками бетона тебе скотине.

Серый

3 березня 2022, 14:57

Родился дебилом,жил скотиной,задох собакой

Хохол

3 березня 2022, 14:53

В АДУ гореть убийце...

katran

3 березня 2022, 14:53

ЗЕМЛЯ ТЕБЕ ЖЕЛЕЗОБЕТОНОМ ДОЛБОЕБ ПУТИНА!!!

Константин Корсак

3 березня 2022, 14:51

Щасливий, що дожив до початку зникнення останьої імперії. ІМПЕРІЇ ЗЛА. Працюю під загрозою ракет, які Кучма в числі 575 штук віддав у РФ в 1999 році. МРІЮ якось передати ПРЕЗИДЕНТУ, РНБО і КМ ті унікальні знання, які за 10 років не зміг надати НІКОМУ З НАШИХ КЕРІВНИКІВ. Ніхто не вірить у те, що вже розпочалася НООЕРА, що по експоненті росте число екоідеальних ноотехнологій (wisetechnologies) 7-го укладу, які дають Хомо потрібне і лікують біосферу (дані про них - пошук по слову "Nooglossary"). Інформація про мене є у Вікі-статті "Корсак Костянтин Віталійович". Прошу поширити сказане мною, адже воно стане особливо цінним після нашої близької ПЕРЕМОГИ в умовах вибору СТРАТЕГІЇ НООРОЗВИТКУ. Слава УКРАЇНІ та УКРАЇНЦЯМ - і пращурам, і сучасникам !!! Контакт - [email protected]. Костянтин Корсак

Ветал

3 березня 2022, 14:49

Сдохла тварь

Олег

3 березня 2022, 14:49

Земля бетоном.Здохните твари. СЛАВА УКРАИНЕ!!!

повововпрово

3 березня 2022, 14:47

Супер!!!


Новини