Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили БТГ російських мотострільців у Херсонській області - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили БТГ російських мотострільців у Херсонській області - подробиці

На Херсонщині українські військові знищили великий підрозділ противника

2 червня 2022, 22:10 comments1490
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович розповів про ситуацію на Херсонщині. Про це він повідомив у прямому ефірі на каналі Фейгін-Live.

ЗСУ знищили БТГ російських мотострільців у Херсонській області - подробиці

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

Так, за словами Олексія Арестовича, після того, як українські військові переправилися через річку Інгулець закріпилися та створили плацдарм, російське командування перекинуло туди свої частини, які пішли в атаку із завданням ліквідувати плацдарм.

"Так ось, при спробі противником вибивати наші війська там розгромили сьогодні батальйонно-тактичну групу російську, мотострільців. У нуль практично. Кілька десятків одиниць техніки і не менше ,я думаю, пари сотень убитими тільки", — Арестович.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що українські поліцейські перейшли на бік ворога у Маріуполі (ВІДЕО). Поліцейські розпочали співпрацю з окупантами. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що собача відданість: полковник ФСБ розповів про стосунки Шойгу та Путіна. Російський військовий розповів історію "дружби" Міністра оборони РФ. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував, що українські воїни одним влучним пострілом знищили ворожий мінометний розрахунок на Донбасі (ВІДЕО). Бійці ЗСУ дають гідну відсіч окупантам. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що в Україні в кілька разів зросла ціна на основний інгредієнт борщу. На сьогодні цей овоч продають у середньому на 38% дорожче, ніж наприкінці минулого робочого тижня. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини