Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ знищили бронетехніку супротивника під Ізюмом (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ знищили бронетехніку супротивника під Ізюмом (ВІДЕО)

ЗСУ продовжують захищати нашу країну від агресора

22 квітня 2022, 15:35
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Українські воїни продовжують героїчно боротися з окупантами та знищувати їхню важку військову техніку. Про це повідомляє радник Міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у своєму офіційному Telegram-каналі.

ЗСУ знищили бронетехніку супротивника під Ізюмом (ВІДЕО)

ЗСУ

Захисники України продовжують демонструвати свою військову майстерність. Як стало відомо в Харківській області, де противник веде наступальні дії, наші воїни знищили відразу кілька одиниць ворожої техніки.

"Під Ізюмом бійці 93 бригади демілітаризували 3 танки окупантів", — повідомляє Антон Геращенко.

Також було опубліковано відео з місця подій, на якому відображено результат роботи українських військових.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував, що відновлення інфраструктури на деокупованих територіях: які роботи вже виконані. В яких регіонах України відновлено комунікації та дороги. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Читайте також про те, що США в рази посилюють підтримку України: чому ми повірили тільки зараз – з чим це пов'язано. Захід починає розглядати війну в Україні ширше, ніж просто локальний конфлікт. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про те, що Росія офіційно визнала , що хоче контролювати і схід, і південь України: у ВП відреагували. Глава ВП нагадав, що українська армія вже зламала попередні плани окупантів. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у США заявили про ознаки допомоги Китаю армії РФ: що це означає – у чому небезпека для України. Експерти розповіли, на кого Китай робить ставки у війні і чому має свій інтерес допомагати Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини