Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ збили ворожі ракети на Полтавщині - голова ОВА
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ збили ворожі ракети на Полтавщині - голова ОВА

У Полтавській області під час останньої повітряної тривоги ЗСУ збили ракети окупантів

2 квітня 2022, 17:38
Поділіться публікацією:

Збройні сили України в Полтавській області під час останньої повітряної тривоги збили ворожі ракети в різних частинах Полтавської області. Як пишуть "Коментарі", про ситуацію на території Полтавщини повідомив голова обласної військової адміністрації Дмитро Лунін під час ефіру Радіо НВ.

ЗСУ збили ворожі ракети на Полтавщині - голова ОВА

Дмитро Лунін - фото з відкритих джерел

Дмиро Лунін озвучив два важливі повідомлення на це час.

"Перше: під час останньої повітряної тривоги ЗСУ збили ворожі ракети в різних частинах Полтавщини. Друге: звуки вибухів, які можна було чути протягом кількох останніх годин у Полтаві, – це навчання ЗСУ. Тримаємо розум холодним! Не панікуємо! Допомагаємо один одному! Все буде Україна", — заявив  голова обласної військової адміністрації Дмитро Лунін під час ефіру.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на Сумщину зайшла велика кількість військ РФ – у них спеціальне завдання. Противники дуже бояться місцевих жителів та українських військових, тому відкривають хаотичний вогонь по людях, які з'являються біля їхньої техніки, зазначив голова Сумської ОВУ. 

Також "Коментарі" писали, що голова Полтавської ОДА розкрив деталі про нічні та ранкові обстріли Полтавщини. Близько 2 години ночі російська авіація нанесла ворожі удари по Полтаві та Кременчуку. Не менше, ніж 4 ракети ворог випусти по місту Полтаві, нанісши удари по промислових об’єктах. Що стосується міста Кременчука, то о 6 години ранку ворог, задіявши три літаки, атакував три промислові об’єкти.

Читайте на порталі "Коментарі": чи зможуть окупанти захопити Донецьку та Луганську області: в ОП озвучили прогнози. На сході України наразі "зав'язується основна драма другої половини цієї війни"



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини