Головна Новини Оборона 2022 ЗСУ збили ще десять літальних апаратів супротивника
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗСУ збили ще десять літальних апаратів супротивника

Літаки окупантів уникають ближніх боїв з українськими винищувачами та намагаються не входити до зони поразки зенітних ракетних комплексів Повітряних Сил

2 травня 2022, 14:37
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Збройні сили України продовжують приземлювати ворожі літальні апарати. Про це повідомляє Командування Повітряних сил Збройних сил України на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

ЗСУ збили ще десять літальних апаратів супротивника

ЗСУ

Як стало відомо, минулої доби (1 травня) нашим воїнам вдалося знищити десять безпілотних літальних апаратів (оперативно тактичного рівня) супротивника. Усі безпілотники виявилися російськими "Орлан-10".

"Орлан-10" зараз найпопулярніша ціль для підрозділів протиповітряної оборони Збройних Сил України. Адже гелікоптери – взагалі рідкість, а літаки окупантів – уникають ближніх боїв з українськими винищувачами і намагаються не входити до зони ураження зенітних ракетних комплексів Повітряних Сил", — повідомляє Командування ЗС ЗСУ.

У Командуванні Повітряних сил зазначають, що не варто применшувати роль комплексу у війні. "Орлан-10" може виконувати різні завдання, скажімо, виконувати цільову вказівку, бути ретранслятором чи постановником перешкод. І він становить серйозну загрозу для наших військ.

"Ціль не проста, малопомітна, втім, щодня українські захисники неба з різних засобів поразки вражають дедалі більше цих БПЛА.", — Командування ЗС ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що США підтвердили приїзд Герасимова до Ізюму і розповіли в чому була екстреність візиту. Кремлівську верхівку непокоїть, що наступ на сході України просувається надто повільно.

Читайте також, що Дмитро Кулеба прокоментував висловлювання Лаврова про єврейський народ. Російський дипломат Лавров потрапив у скандал через свої висловлювання на адресу євреїв.

Сайт "Коментарі" писав про те, що "Відмити" не вийшло: БЕБ не дало вивести за кордон $1,2 млн. під час військового становища. Співробітники українського підприємства намагалися незаконно вивести велику суму грошей через морський термінал Миколаєва.

Також "Коментарі" повідомляли, що нардепи пропонують накласти санкції на представників РПЦ: хто у списку. Проти представників РПЦ Україна може запровадити персональні санкції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини